søndag den 13. november 2011

EN WEEKEND FOR OS SELV

Vi venter spændt på, at kanelkagen i ovnen bliver færdig.
Den færdigbagte kanelkage.

Forretten blev ovnbagte nachos.
Hovedretten blev en dejlig "sund" burger, med pommes frites og salat til. 
Hej. 
Signe og jeg har været alene hjemme det meste af lørdag, derfor besluttede vi at lave noget lækkert mad, og forsøge os i køkkenet. Det gik dog ikke helt, så godt som forventet. Kagen blev færdig, og vi lavede denne specielle glasur, der nu skal laves til en traditionel kanelkage. I fuld gang opdager vi, at der ikke er nok flourmelis, og må derfor ud i kulden, og finde den nærmeste brugs. Det blev ved med ikke, at gå godt for os, fordi da vi besluttede os for, at oprette bloggen glemte vi nemlig alt om bøfferne, vi havde lagt på panden. Og der var røg, i hele huset. Vi opdagede først røgen, da lugten nåede stuen. Vi ville åbne de fleste vinduer, så lugten kunne komme ud, og som den tumpe, jeg (Camilla) er smadrer, jeg selvfølgelig en vase. Flot!
Vi startede med, at bage den flotte kanelkage kl. cirka 16.15 og med lidt snakken og grinen, var vi færdige cirka kl. 19.15 derefter lavede vi nachos. Nachos er den bedste forret, der findes synes jeg. Derefter gik vi igang med, at lave bøffer til burgerene og stege dem, som ikke gik for godt. Maden kunne nu sagtens spises, og til dessert lavede vi en skive is, med kage til (vi fik ikke lige taget et billede, men det så ellers godt ud).
Min lillesøster kom hjem kl. 22. fra en fødselsdag, og det første hun sagde da hun trådte ind af døren, var: "Hvad har I nu lavet?" og vi var flade af grin. Det kunne simpelthen ikke gå mere galt, end det havde gjort. 
Udover alle de uheld vi havde den aften, så gik det ellers fint, og kan sagtens gøres igen. 
Signe er lige taget hjem, fordi hun skulle til noget med æbleskiver, sammen med hendes familie. Det lød til, at blive hyggeligt! Jeg skal ud, at besøge et hold venner nær Århus her, over middag.
Til Foto interesserede er billederne, ovenfor taget med Canon EOS 10D.  
Ha' en god dag. 
- Camilla

7 kommentarer:

 1. det ser lækkert og rigtig hyggeligt ud :-)

  SvarSlet
 2. Christina, ville være fedt hvis du ville være fast læser :-)!

  SvarSlet
 3. Super sød blog. Jeg følger jer både på BlogLovin og google follower nu. Jeg kunne ikke offentligøre din kommentar, om at du havde set mig. Jeg ville ikke have at mine læsere ville kunne se hvilken by mit sommerhus ligger i. Håber at du forstår ;)

  SvarSlet
 4. Jeg er forstålig, er bare glad for at du vil følge os. Mange tak :-)

  SvarSlet